Oprettet Af:
Jesper Koubaa Andersen
Samler ind til:
Dyrenes Beskyttelses arbejde
Kære netværk,

Godt Nytår! Håber i alle er kommet godt ind i 2024.

På samme måde som de foregående år, så fortsætter projektet årets første gode gerning her i Januar. Endnu en gang tusind tak til alle Jer, som donerede, smed et like eller ligefrem delte mit opslag sidste år. Det var, og er stadig meget værdsat!

I år har jeg startet en indsamling for Dyrenes Beskyttelse. Dyrenes Beskyttelse er en forening, som samler alle, der holder af dyr og gerne vil hjælpe. En donation går primært til dyreredning, vildtpleje og faunadyr. Derudover laver foreningen en støttende indsats ift. internater og formidling af dyr samt politisk indsats for dyr i fødevareproduktionen og International indsats for bl.a. krigens dyr.

Dyrenes Beskyttelse hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur. Jeg har selv valgt at donere 10.000 kr. da arbejdet i Dyrenes Beskyttelse fortjener stor respekt og anerkendelse og fordi vi har både en etisk og retslig forpligtelse til at skabe fair vilkår for dyrene.

Tak for opmærksomheden - og husk at en god gerning ikke nødvendigvis behøver at være en donation, men husk empatien overfor både mennesker og dyr i møder på Jeres vej.

Jeg håber at alle får et fantastisk 2024!Giv bidrag
10.120 kr.
40%
0 Dage tilbage

Jesper Koubaa Andersen gav 10.000 kr.

Seneste aktivitet

  • Cille Røygaard thorup Cille Røygaard thorup gav 20 kr.

    Giver et Bidrag fordi jeg elsker dyr og de fortjener det bedste❤️

  • Rita Winkel Rita Winkel gav 100 kr.

    Fra Miley ❤️

  • Jesper Koubaa Andersen Jesper Koubaa Andersen gav 10.000 kr.