Dyrenes Beskyttelses arbejde

Dyrenes Beskyttelses arbejde

Dyrenes Beskyttelse er en forening, som samler alle, der holder af dyr og gerne vil hjælpe, så vi sammen kan skabe bedre vilkår for dyrene. Vi hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Hver dag lider dyr nød på mange forskellige måder. De misrøgtes, dumpes eller holdes i små bure eller stalde uden mulighed for aktivitet. Dyrene kan ikke hjælpe sig selv eller råbe om hjælp. Derfor må vi mennesker træde til. Sammen kan vi sikre, at der er hjælp, når dyr kommer i nød, og at dyr bliver behandlet ordentligt. Uanset om det er hunde, katte, grise, kyllinger, svaner, fisk, heste eller andre dyr, skal de have mulighed for at udleve deres naturlige behov uden at blive udsat for lidelse.

Lav en indsamling for Dyrenes Beskyttelses generelle arbejde og skab bedre forhold for dyrene.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Tak for din støtte!

53.604 kr.
Indsamlet


14
Indsamlinger

194
Donationer