1

Vælg Projekt

2

Vælg Indsamlingstype

3

Tilpas din Indsamling

4

Publicer din indsamling

Støt svigtede familiedyr

Dyrene har stor betydning for os mennesker. Mange danskere har et kæledyr, der giver os tryghed og glæde. Det samme skal vi give dem. Sådan er det desværre ikke altid, da alt for mange familiedyr svigtes og vanrøgtes her i Danmark. Hos Dyrenes Beskyttelses modtager vi hver dag svigtede familiedyr. I flere tilfælde har de lidt længe under manglende omsorg eller endda vanrøgt. Dette kræver ofte et stort arbejde med pasning, pleje og omsorg, indtil dyrene er klar til at komme ud til nye, kærlige hjem. Du kan være med til at sikre, at alle familiedyr får et kærligt hjem. Lav din helt egen indsamling, måske endda sammen med dit kæledyr. Skriv en personlig tekst om, hvorfor du samler ind og del budskabet med venner, familie og kollegaer via mail eller sociale medier. Så nemt giver du kærlighed til alle kæledyr. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling og lav din profil 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

DYRENES DAG – VÆR MED TIL AT FEJRE DYRENE

Den 4. oktober er Dyrenes Dag. Og den skal selvfølgelig
fejres.

Vi kan lære så meget af dyrenes umiddelbare glæde og
nysgerrighed og ikke mindst deres ubetingede kærlighed. De giver os så meget
hver dag. Nu er det tid til at give tilbage til dem.

Dyrenes Beskyttelse har ingen årlig landsindsamling til
fordel for dyrene, så i stedet laver vi en digital landsindsamling på Dyrenes
Dag, hvor du kan være med. Start din helt egen indsamling nu.

Det er nemt at starte din helt egen indsamling. Skriv en
personlig tekst, hvor du fortæller, hvad dyrene betyder for dig og hvorfor du
vil støtte dyrene på Dyrenes Dag. Eller fortæl en historie om et dyr, der har
gjort en forskel i dit liv og fortæl, hvorfor det er vigtigt for dig at hjælpe
dyr i nød. Vi har hjulpet dig lidt, ved at lave en tekst, hvor du bare skal udfylde de steder, hvor vi har gjort plads til det. Men du kan selvfølgelig også slette den og skrive din helt egen indsamlingstekst. Bagefter kan du dele din historie med venner, familie og kollegaer
via mail eller sociale medier og bede dem støtte din indsamling.

Så nemt starter du din egen indsamling til fordel for dyrene:

1. Tryk start indsamling og opret din profil

2. Skriv din tekst.

3. Vælg et billede til din indsamling.

4. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og
kollegaer via mail og sociale medier.

Så er du igang. Og du kan hele tiden følge med i din
indsamling og se, hvor meget du har samlet ind til de fantastiske dyr.

Tak for din støtte! Du er med til at gøre verden bedre for
dyrene.

Vælg Projekt Læs Mere...

Nordjyllands Internat

Nordjyllands Internat modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale. Nordjyllands Internat udgøres af et team af passionerede veterinærsygeplejersker, dyrepasser og adfærdskyndige. På trods af personalets store engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling og lav din profil 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Bornholms Internat

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr, og deres arbejde med dyrene er afgørende for, at de kan få en ny chance i livet. Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.Den daglige drift består af et kompetent og dygtigt team, der har en fælles passion for at hjælpe alle slags dyr. På trods af personalets store engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Viborg Internat

Viborg Internat modtager primært katte, men har også mulighed for at modtage kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr, der er i nød. Internatet drives af dyrlæge Lise Svejgaard, der bor på stedet med sin familie, hvilket betyder, at der altid er en dyrlæge til stede til at tage imod dyrene. Langt størstedelen af de indleverede dyr kommer fra henvendelser på Dyrenes Vagtcentral 1812. Alle dyr der indleveres på internatet bliver straks sundhedsundersøgt, og får derfor den fornødne hjælp med det samme, og det kan der desværre ofte være meget stort behov for. På trods af Lises engagement og kompetencer, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af Lises team og er med din støtte med til at hjælpe svigtede familiedyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Falsters Internat

Falsters Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager katte, killinger, kaniner, marsvin, hamstere og fugle som er i nød. Heriblandt svigtede dyr, der kommer ind via Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812, som kan være dyr, der er blevet dumpet i vejsiden eller dyr fra dyreværnssager.Internatet drives af Jens og Gitte Petersen, som har plejet og formidlet svigtede dyr videre til nye og kærlige hjem siden år 2000. Givet knap 20 års erfaring med katte og andre smådyr er både Jens og Gitte meget grundige og ærlige, når internatets dyr vurderes. På trods af parrets store engagement og erfaring, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af Jens og Gittes team og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Fuglebjerg Internat

Alene Fuglebjergs Internet hjælper ca. 600 katte om året, og deres arbejde er derfor afgørende for alle disse katte, der sandsynligvis ikke havde fået en ny chance i livet uden internatets hjælp.Internatet drives af Benny og Tina Jørgensen, der sammen med 4 dygtige medarbejdere udgør det team, der sørger for, at hverdagen kører. Fælles for alle er en omsorgsfuld, nøgtern og realistisk tilgang til de mange problematikker, man står overfor på et internat. På trods af personalets engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede familiedyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Brande Internat

Brande Internat tager sig af svigtede familiedyr i alle størrelser. På internatet observeres, vurderes og håndteres alle dyrene efter deres adfærd, udfordringer og sundhed. Brande Internat ejes og drives af Birgit og Kent Karlsen, som sammen har drevet internat siden 1986. Dagligdagens mange opgaver varetages i et sammenspil af Birgit og Kent, og deres team af engagerede og dedikerede mrdarbejdere. Alle på internatet har en høj dyrefaglig indsigt, der drives af omsorg og forståelse for forholdet mellem dyr og mennesker. På trods af personalets engagement og kompetencer, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling og lav din profil 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Roskilde Internat

Roskilde Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager, rehabiliterer og formidler kæledyr, som mangler en ejer. Dyrene indleveres af politiet, Falck, private mennesker eller Dyrenes Beskyttelses kredsformænd. Internatet drives dagligt af 17 veluddannede og erfarne ansatte, der varetager driften alle årets 365 dage. Fælles for alle er passion, hjerte og et brændende ønske om at yde det bedste for alle typer af dyr. På trods af personalets engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Fyns Internat

Fyns Internats beredskab, der dækker både Fyn, Sønderjylland og trekantsområdet, står klar 365 dage om året og tager hånd om alle mindre familiedyr. Internatets drives af et nøje sammensat team, hvis faglige kompetencer favner bredt. Teamet består af faguddannede veterinærsygeplejersker, dyrepassere, en dyrlæge og adfærdsspecialister i hund og kat. På trods af personalets engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del med dit netværk og støt internatets gode arbejde. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...