1

Vælg Projekt

2

Vælg Indsamlingstype

3

Tilpas din Indsamling

4

Publicer din indsamling

Dyrenes Beskyttelses arbejde

Dyrenes
Beskyttelse er en forening, som samler alle, der holder af dyr og gerne vil
hjælpe, så vi sammen kan skabe bedre vilkår for dyrene. Vi hjælper dyr i nød,
stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold
mellem dyr, mennesker og natur.

Hver
dag lider dyr nød på mange forskellige måder. De misrøgtes, dumpes eller holdes
i små bure eller stalde uden mulighed for aktivitet. Dyrene kan ikke hjælpe sig
selv eller råbe om hjælp. Derfor må vi mennesker træde til. Sammen kan vi sikre,
at der er hjælp, når dyr kommer i nød, og at dyr bliver behandlet ordentligt.
Uanset om det er hunde, katte, grise, kyllinger, svaner, fisk, heste eller
andre dyr, skal de have mulighed for at udleve deres naturlige behov uden at
blive udsat for lidelse.

Lav
en indsamling for Dyrenes Beskyttelses generelle arbejde og skab bedre forhold
for dyrene.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din
indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det,
du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner,
familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den
sag, du brænder for.

Tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Støt svigtede familiedyr

Dyrene har stor betydning for os mennesker. Mange danskere har et kæledyr, der giver os tryghed og glæde. Det samme skal vi give dem. Sådan er det desværre ikke altid, da alt for mange familiedyr svigtes og vanrøgtes her i Danmark. Hos Dyrenes Beskyttelses modtager vi hver dag svigtede familiedyr. I flere tilfælde har de lidt længe under manglende omsorg eller endda vanrøgt. Dette kræver ofte et stort arbejde med pasning, pleje og omsorg, indtil dyrene er klar til at komme ud til nye, kærlige hjem. Du kan være med til at sikre, at alle familiedyr får et kærligt hjem. Lav din helt egen indsamling, måske endda sammen med dit kæledyr. Skriv en personlig tekst om, hvorfor du samler ind og del budskabet med venner, familie og kollegaer via mail eller sociale medier. Så nemt giver du kærlighed til alle kæledyr. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling og lav din profil 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Fyns Internat

Fyns Internats beredskab dækker både Fyn, Sønderjylland og trekantsområdet, og de står klar 365 dage om året til at tager hånd om alle mindre familiedyr. De hjælper ca. 900 katte og små familiedyr om året. Internatet drives af stedfortræder, Pernille Rolighed Patterson, der sammen med dygtige medarbejdere sørger for, at hverdagen kører. Fælles for alle er en omsorgsfuld, nøgtern og realistisk tilgang til de mange problematikker, man står overfor på et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Nordjyllands Internat

Nordjyllands Internat modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale. Nordjyllands Internat udgøres af et team af passionerede veterinærsygeplejersker, dyrepasser og adfærdskyndige. På trods af personalets store engagement og indsats, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde. Sådan gør du 1. Tryk start indsamling og lav din profil 2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til. 3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for. Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Brande Internat

Brande Internat tager sig af svigtede familiedyr i alle størrelser. På internatet observeres, vurderes og håndteres alle dyrene efter deres adfærd, udfordringer og sundhed. Internatet er placeret på en gamle gård, som er centrum i et naturskønt område med indhegnede græsarealer til smådyr, kattevoliers, friluftsgårde og en hundeskov med både tunnel og rapo, som giver rig mulighed for samvær mellem hunde og mennesker.Brande Internat ejes og drives af Birgit og Kent Karlsen, som sammen har drevet internat siden 1986. Dagligdagens mange opgaver varetages i et sammenspil af Birgit og Kent, og deres team af engagerede og dedikerede medarbejdere. Alle på internatet har en høj dyrefaglig indsigt, der drives af omsorg og forståelse for forholdet mellem dyr og mennesker. På trods af personalets engagement og kompetencer, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Bornholms Internat

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr, og deres arbejde med dyrene er afgørende for, at de kan få en ny chance i livet. Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.Den daglige drift består af et kompetent og dygtigt team, der har en fælles passion for at hjælpe alle slags dyr. På trods af personalets store engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Viborg Internat

Viborg Internat er beliggende på en skøn landejendom i Ravnstrup nær Viborg. De modtager primært katte, men har også mulighed for at modtage kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr, der er i nød. Internatet drives af dyrlæge Lise Svejgaard, der bor på stedet med sin familie, hvilket betyder, at der altid er en dyrlæge til stede til at tage imod dyrene. Langt størstedelen af de indleverede dyr kommer fra henvendelser på Dyrenes Vagtcentral 1812. Alle dyr der indleveres på internatet bliver straks sundhedsundersøgt, og får derfor den fornødne hjælp med det samme, og det kan der desværre ofte være meget stort behov for. På trods af Lises engagement og kompetencer, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Falsters Internat

Falsters Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager katte, killinger, kaniner, marsvin, hamstere og fugle som er i nød. Heriblandt svigtede dyr, der kommer ind via Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812, som kan være dyr, der er blevet dumpet i vejsiden eller dyr fra dyreværnssager.Internatet drives af Jens og Gitte Petersen, som har plejet og formidlet svigtede dyr videre til nye og kærlige hjem siden år 2000. Givet knap 20 års erfaring med katte og andre smådyr er både Jens og Gitte meget grundige og ærlige, når internatets dyr vurderes. På trods af parrets store engagement og erfaring, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Fuglebjerg Internat

Alene Fuglebjergs Internet hjælper omkring 600 katte om året, og deres arbejde er derfor afgørende for alle de katte, der sandsynligvis ikke havde fået en ny chance i livet uden internatets hjælp.Internatet drives af Benny og Tina Jørgensen, der sammen med 4 dygtige medarbejdere udgør det team, der sørger for, at hverdagen kører. Fælles for alle er en omsorgsfuld, nøgtern og realistisk tilgang til de mange problematikker, man står overfor på et internat. På trods af personalets engagement og indsats, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Dyrenes Beskyttelse Århus

Dyrenes Beskyttelse Århus modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket, og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale, som lærer dyrets individuelle behov at kende, så dyret kan formidles til den rigtige familie.Dyrenes Beskyttelse Århus ligger i et dejligt naturområde, med dejlige arealer, i fredelige og rolige omgivelser tæt på Århus.Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...

Roskilde Internat

Roskilde Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager, rehabiliterer og formidler kæledyr, som mangler en ejer. Dyrene indleveres af politiet, Falck, private mennesker eller Dyrenes Beskyttelses kredsformænd. Internatet drives dagligt af 17 veluddannede og erfarne ansatte, der varetager driften alle årets 365 dage. Fælles for alle er passion, hjerte og et brændende ønske om at yde det bedste for alle typer af dyr. På trods af personalets engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat. Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.Sådan gør du1. Tryk start indsamling og lav din profil2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.Mange tak for din støtte!

Vælg Projekt Læs Mere...