Viborg Internat

Viborg Internat

Viborg Internat er beliggende på en skøn landejendom i Ravnstrup nær Viborg. De modtager primært katte, men har også mulighed for at modtage kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr, der er i nød.

Internatet drives af dyrlæge Lise Svejgaard, der bor på stedet med sin familie, hvilket betyder, at der altid er en dyrlæge til stede til at tage imod dyrene. Langt størstedelen af de indleverede dyr kommer fra henvendelser på Dyrenes Vagtcentral 1812. Alle dyr der indleveres på internatet bliver straks sundhedsundersøgt, og får derfor den fornødne hjælp med det samme, og det kan der desværre ofte være meget stort behov for. På trods af Lises engagement og kompetencer, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

0 kr.
Indsamlet


1
Indsamlinger

0
Donationer