Roskilde Internat

Roskilde Internat

Roskilde Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager, rehabiliterer og formidler kæledyr, som mangler en ejer. Dyrene indleveres af politiet, Falck, private mennesker eller Dyrenes Beskyttelses kredsformænd.

Internatet drives dagligt af 17 veluddannede og erfarne ansatte, der varetager driften alle årets 365 dage. Fælles for alle er passion, hjerte og et brændende ønske om at yde det bedste for alle typer af dyr. På trods af personalets engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

850 kr.
Indsamlet


2
Indsamlinger

2
Donationer