Fuglebjerg Internat

Fuglebjerg Internat

Alene Fuglebjergs Internet hjælper omkring 600 katte om året, og deres arbejde er derfor afgørende for alle de katte, der sandsynligvis ikke havde fået en ny chance i livet uden internatets hjælp.

Internatet drives af Benny og Tina Jørgensen, der sammen med 4 dygtige medarbejdere udgør det team, der sørger for, at hverdagen kører. Fælles for alle er en omsorgsfuld, nøgtern og realistisk tilgang til de mange problematikker, man står overfor på et internat. På trods af personalets engagement og indsats, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

1.060 kr.
Indsamlet


2
Indsamlinger

16
Donationer