Støt svigtede familiedyr

Støt svigtede familiedyr

Dyrene har stor betydning for os mennesker. Mange danskere har et kæledyr, der giver os tryghed og glæde. Det samme skal vi give dem. Sådan er det desværre ikke altid, da alt for mange familiedyr svigtes og vanrøgtes her i Danmark.

Hos Dyrenes Beskyttelses modtager vi hver dag svigtede familiedyr. I flere tilfælde har de lidt længe under manglende omsorg eller endda vanrøgt. Dette kræver ofte et stort arbejde med pasning, pleje og omsorg, indtil dyrene er klar til at komme ud til nye, kærlige hjem.

Du kan være med til at sikre, at alle familiedyr får et kærligt hjem. Lav din helt egen indsamling, måske endda sammen med dit kæledyr. Skriv en personlig tekst om, hvorfor du samler ind og del budskabet med venner, familie og kollegaer via mail eller sociale medier. Så nemt giver du kærlighed til alle kæledyr.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Tak for din støtte!

8.264 kr.
Indsamlet


5
Indsamlinger

33
Donationer