Falsters Internat

Falsters Internat

Falsters Internats arbejde er afgørende for svigtede familiedyr, når de skal have en ny chance i livet. Internatet modtager katte, killinger, kaniner, marsvin, hamstere og fugle som er i nød. Heriblandt svigtede dyr, der kommer ind via Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812, som kan være dyr, der er blevet dumpet i vejsiden eller dyr fra dyreværnssager.

Internatet drives af Jens og Gitte Petersen, som har plejet og formidlet svigtede dyr videre til nye og kærlige hjem siden år 2000. Givet knap 20 års erfaring med katte og andre smådyr er både Jens og Gitte meget grundige og ærlige, når internatets dyr vurderes. På trods af parrets store engagement og erfaring, har de brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

0 kr.
Indsamlet


1
Indsamlinger

0
Donationer