Brande Internat

Brande Internat tager sig af svigtede familiedyr i alle størrelser. På internatet observeres, vurderes og håndteres alle dyrene efter deres adfærd, udfordringer og sundhed.

Brande Internat ejes og drives af Birgit og Kent Karlsen, som sammen har drevet internat siden 1986. Dagligdagens mange opgaver varetages i et sammenspil af Birgit og Kent, og deres team af engagerede og dedikerede mrdarbejdere. Alle på internatet har en høj dyrefaglig indsigt, der drives af omsorg og forståelse for forholdet mellem dyr og mennesker. På trods af personalets engagement og kompetencer, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er med din støtte med til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

0 kr.
Indsamlet


0
Indsamlinger

0
Donationer