Bornholms Internat

Bornholms Internat

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr, og deres arbejde med dyrene er afgørende for, at de kan få en ny chance i livet. Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.

Den daglige drift består af et kompetent og dygtigt team, der har en fælles passion for at hjælpe alle slags dyr. På trods af personalets store engagement og indsats, har vi brug for din støtte, for det kræver meget at drive et internat.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!

0 kr.
Indsamlet


1
Indsamlinger

0
Donationer