Hjælp de stakkels hjælpeløse hamstere, der blev dumpet på rasteplads

Giv bidrag
Oprettet Af:
Stine Skov-Jensen
Samler ind til:
Dansk Dyreværn Århus

Hjælp de stakkels hjælpeløse hamstere, der blev dumpet på rasteplads

Denne indsamling går til dyrlægebehandling, pleje og ikke mindst hamsterbure til de stakkels dumpede hamstrere.

Syge og sårede dyr

24 små hamstere blev fundet dumpet på en rasteplads. De sad mast sammen i to små bure, hvor de tryggede sig sammen for at holde varmen. Mange af hamsterne havde sår og mærker på kroppen. Det tyder på, at de har levet under kummerlige forhold, inden de blev smidt ud som affald

Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at de også var fyldt med blodmider. De små røde parasitter er meget smitsomme og kravlede rundt på dyrene.

Dansk Dyreværn Århus havde ikke nok hamsterbure, men måtte tage ubrugte terrarier i brug for at skille de mange hamstere ad. Hamstere er ikke flokdyr, og vil helst gå i fred og ro alene. De 24 hamstere har formentlig også gået sammen i de to små bure hos ejeren, og det har resulteret i slåskampe.

Hamsterne er nu alle blevet skilt ad og indlogeret i hver deres bur. De er kommet i behandling for blodmider og de sår, der er opstået efter slåskampene.

Hamsterudfordringerne stopper dog ikke her

Når så mange hanner og hunner har gået frit sammen, kommer der unger. Så flere af hunnerne er drægtige. Der er altså flere hamstere på vej hos Dansk Dyreværn Århus. Det betyder, at der skal nye bure til, for hamstere bliver kønsmodne, allerede når de er blot 4 uger.

Støt hamsterne og Dansk Dyreværn Århus

Giv bidrag
50 kr.
1%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 50 kr.

    Stakkels små dyr - ingen dyr fortjener at blive dumpet som affald