DYRENES DAG – VÆR MED TIL AT FEJRE DYRENE

DYRENES DAG – VÆR MED TIL AT FEJRE DYRENE

Den 4. oktober er Dyrenes Dag. Og den skal selvfølgelig fejres.

Vi kan lære så meget af dyrenes umiddelbare glæde og nysgerrighed og ikke mindst deres ubetingede kærlighed. De giver os så meget hver dag. Nu er det tid til at give tilbage til dem.

Dyrenes Beskyttelse har ingen årlig landsindsamling til fordel for dyrene, så i stedet laver vi en digital landsindsamling på Dyrenes Dag, hvor du kan være med. Start din helt egen indsamling nu.

Det er nemt at starte din helt egen indsamling. Skriv en personlig tekst, hvor du fortæller, hvad dyrene betyder for dig og hvorfor du vil støtte dyrene på Dyrenes Dag. Eller fortæl en historie om et dyr, der har gjort en forskel i dit liv og fortæl, hvorfor det er vigtigt for dig at hjælpe dyr i nød. Vi har hjulpet dig lidt, ved at lave en tekst, hvor du bare skal udfylde de steder, hvor vi har gjort plads til det. Men du kan selvfølgelig også slette den og skrive din helt egen indsamlingstekst. Bagefter kan du dele din historie med venner, familie og kollegaer via mail eller sociale medier og bede dem støtte din indsamling.

Så nemt starter du din egen indsamling til fordel for dyrene:

1. Tryk start indsamling og opret din profil

2. Skriv din tekst.

3. Vælg et billede til din indsamling.

4. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier.

Så er du igang. Og du kan hele tiden følge med i din indsamling og se, hvor meget du har samlet ind til de fantastiske dyr.

Tak for din støtte! Du er med til at gøre verden bedre for dyrene.

Du skal tillade alle cookies, før du kan se denne video.

7.610 kr.
Indsamlet


30
Indsamlinger

48
Donationer