Hjælp Krigens Dyr

Hjælp Krigens Dyr

Langt over to millioner ukrainere er på flugt fra deres hjem lige nu. Børn og kvinder flygter med kun det allermest nødvendige, og for mange gælder det også deres kæledyr. Samtidig er der også nødstedte dyr i Ukraines storbyer, der er under angreb. Krigens dyr – familiedyr, husdyr og dyr i zoo og reservater - har brug for særlig hjælp.

Dyrenes Beskyttelse er klar til at hjælpe krigens dyr. Vi er tilstede ved den travleste grænseovergang i Polen for at hjælpe flygtninge med dyr og evakuerede dyr fra Ukraine. Men situationen er kaotisk, så vi arbejder samtidig på at forstå behovet for hjælp til dyr i Ukraine, nabolandene og her i Danmark.
Vi er i tæt dialog med andre dyreværnsorganisationer i Europa for at finde ud af, hvor støtten fra danske dyrevenner gør mest og hurtigst gavn. Herhjemme holder vi tråd i Udlændige- og Fødevarestyrelsen for at kunne hjælpe, når tusindevis af ukrainere og deres kæledyr finder vej til Danmark.

Du kan læse mere om, hvad Dyrenes Beskyttelse gør her


Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Tak for din støtte!

0 kr.
Indsamlet


0
Indsamlinger

0
Donationer