Flaskekillinger

Flaskekillinger

Nyfødte killinger er afhængige af deres kattemor for at overleve. De er sårbare og har brug for mælk hver tredje time døgnet rundt, indtil de er fire uger gamle. I 2022 blev ca. 900 moderløse killinger fundet og derefter indleveret på Dyrenes Beskyttelses internater. Mange af killingerne er kun få timer gamle, når de bliver efterladt hjælpeløse i papkasser eller skraldespande. Efter de er blevet indleveret, kommer de hurtigst muligt ud til plejefamilier, som står klar til at påtage sig rollen som plejemor. De giver killingerne omsorg, varme, mælk og stimulering.

Med din hjælp får vores frivillige plejefamilier en livsvigtig plejekasse, som indeholder alt hvad en nyfødt killing har brug for såsom: sutteflasker, mælkeerstatning, varmepuder og tæpper, for at holde de bittesmå killinger i live.

Det kræver mange ressourcer at holde nyfødte killinger i live.

Du kan læse mere om, hvad Dyrenes Beskyttelse gør her

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Tak for din støtte!

You must allow all cookies to see this video.

4,425 kr.
Collected


15
Fundraisers

27
Donations