Bornholms Hundeinternat

Bornholms Hundeinternat

Internatet hjælper hunde, der af den ene eller anden grund ikke kan fortsætte med at bo hos deres ejer, og derfor skal hjælpes videre til et nyt, kærligt og blivende hjem.

Bornholms Hundeinternatet er en del af Bornholms Hundecenter og Hundehotel. På internat er alle hunde her på lige vilkår, så om hunden er hotelgæst eller internathund, så består dagen af 4 lufteturer - morgen, middag, eftermiddag og til natten.

Bornholms Hundeinternat har egen skov i baghaven, hvor de fleste lufteturer forgår. Derudover har Bornholms Hundeinternat en stor naturløbegård, og en 1.500 m2 stor indhegning, hvor hundene rigtig kan boltre sig. Når hundene ankommer bliver de dyrlægetjekket og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt. Alle dyr får den pleje og hjælp, de har brug for.

Laver du din egen indsamling, bliver du en del af teamet og er til at hjælpe svigtede kæledyr videre i livet. Start din egen indsamling, del den med dit netværk og støt internatets gode arbejde.

Sådan gør du
1. Tryk start indsamling og lav din profil
2. Skriv en tekst om formålet med netop din indsamling. Gør din indsamling personlig med et billede af dig selv eller det, du samler ind til.
3. Del din indsamling og dit budskab med venner, familie og kollegaer via mail og sociale medier og følg med i bidragene til den sag, du brænder for.

Mange tak for din støtte!


0 kr.
Collected


0
Fundraisers

0
Donations